Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, de febrer 04, 2011

LLISTAT DE PROGRAMES QUE FAREM SERVIR AL PROJECTE VIDEOSOCIALS 2.0

Aquest és el llistat dels principals programes que farem servir al llarg del projecte. Navegueu per les seves pàgines per tenir un primer contacte amb ells. Seran les eines de treball fonamentals per desenvolupar el projecte VIDEOSOCIALS 2.0

1. BLOG: Comunicació entre tots els membres del projecte.

2. WIKI: Creació de continguts de forma col·laborativa. Al final el projecte aquest serà el nostre llibre de referència per poder estudiar els temes de la unitat. Un llibre fet entre tots.

3. PREZI: Programa per crear els nostres esquemes i realitzar les nostres exposicions orals dels temes de la unitat.

4. IVOOX: Programa per la realització d'apunts sonors. Tots els continguts tindran la seva versió sonora en MP3 per poder descarregar els apunts i repassar fora de l'aula.

5. BRAINSHARK: Programa per la producció de presentacions amb comentaris sonor i música.

6. DIPITY: Creació de línies de temps on podrem sintetitzar els aspectes més importants de la unitat i complementar-lo amb textos, vídeos i fotografies.

7. MYSTUDIYO: Creació de tests relacionats amb els nostres vídeos.

8. GOOGLE EARTH: Eina fonamental per establir rutes i localitzacions geogràfiques de tots els elements treballats a la unitat.

9. ARDORA: Programa amb el qual crearem tota una sèrie d'activitats TIC per treballar i avaluar l'aprenentatge de la unitat.

10. LIVESTREAM: Programa per realitzar les emissions i gravacions AV relacionades amb la unitat.